torstai 3. huhtikuuta 2008

Uusi ulkoministerimme Aleksanteri S.

Jokainen meistä varmaan toisinaan sortuu ylilyönteihin. Sinä, minä, Ike ja Media. Iken paineet varmaan olivat sietämättömät. Ehkä hän haki lohtua, hetken luvatonta hupia, mutta vastaanottaja, itsekään tuskin passiivinen ja viaton, julkisuutta. Asiasta on mässäilty ja valta vaihtunut. Salaliittoteoreetikot voivat pohtia Median tarkoitushakuisuutta ja motiiveja. Haluttiinko Ikestä eroon? Ja miksi ja ketkä? Ainoa mistä voidaan olla varmoja on se, että Iken tekstari-kaveri saa parempaa keikkaliksaa. Seuratkaa mainoksia ja katsokaa odotellessa laatuelokuva "Uivelot". Se on todellinen spektaakkeli, heh heh.

Toivottakaamme tervetulleeksi areenalle Aleksander Stubb!

Edustava suomenruotsalaisemme, nuori EU-parlamentin kehäraakki, komea, edustava ja hauskaksikin kehuttu. Sunfaraa ja fjalleralleraa! Hurra!

Kunhan ei kuulu RKP:n, niin kaikki on, jos ei hyvin, niin paremmin. Jehulla luulisi olevan rautaiset kontaktit Eurooppaan ja ulkopoliittista näkemystä. Sisäpoliittinen tietämys voi olla hakusessa noin pitkän ulkomaillaolon vuoksi. Joistain ilmeistä päätellen olisi sukukontakteja extraterrestriaalisiin elämänmuotoihin. Hampaat viittaavat lihansyöjiin, pullonpohjalasit akvaviittipullon pohjiin ja näyttää kaveri myös mallikuvissaan vääntelehtivän ties missä promilleissa. Hän tuskin on tosikko.

Todennäköisesti saa energisyydellään paljon aikaan. Ilkan aikaansaannoksista urheiluministerinä on jäänyt mieleen hänen kesäpartansa ajo vaahdolla ja höylällä joidenkin kesäolympialaisten päättäjäisissä. Tämä liittyi johonkin vedonlyöntiin jonka Ile oli juuri hävinnyt ja toimittaja päätti maksun ajankohdan olevan ennen lopputekstejä. Lopuksi yhteys Pasilaan ja Porilaisten marssi. Siinä TV-historiaa suoraan leikkauspöydän lattialle. Silloin taisi Paula Koivuniemikin vielä olla kuvioissa. Hieman myöhemmin tekniikka mahdollisti tekstiviestit. Paula sai mennä.

Stubb aloittanee tulevaisuudessa NATO-keskustelun. Painekammio seuraa tiiviisti tilannetta.

1 kommentti:

Sampo Pitkänen kirjoitti...

Oikeasti Stubb on superklooni tulevaisuudesta, ja hänet on lähetetty ajassa taaksepäin yhdistämään vapaan maailman valtiot vahvaksi supervallaksi jotta pystyisimme torjumaan Suuren Uhkan.

Ilmeisesti klooneja on lähetetty muillekin aikakausille, siitä todisteena seuraava lainaus turkulaiselta piispalta 1300-luvulta:

"Ja tuo HIRWIÖ, Stubben sukujuureltaan annettiin pyhän tulen puhdistettawaxi tänään keskipäiwän hetkellä. Ja toimituksen alusta loppuun asti hän pirullisesti hymyili ja mölysi saatanan suulla jotain EUsta, joca lienee sielunwihollisen tuorei juoni..."